Services

Malerarbejdet udført af erfaren malermester

Hos Malerfirmaet Fyhn har vi flere års erfaring. Og udføre mange forskellige typer af maleropgaver. Vi er både hurtige og effektive, så resultatet står klar til det aftalte tidspunkt. Som virksomhed lægger vi en stor ære i, at arbejdet udføres professionelt, og at resultatet er af høj kvalitet. Vores erfaring gør, at vi er i stand til at rådgive og vejlede i mange forskellige opgavetyper inden for malerarbejde.

Professionelt spartelarbejde

Det burde ikke nogen kunst. Men praksis har vist, at det er nær umuligt at skjule samlinger af gipsplader, med de mest gængse spartel- og slibeteknikker. Plet- og sammenspartling med efterfølgende slibning er ikke nok. Der skal en fuldspartling til for at sløre samlingerne mest muligt. Sådan siger både danske og udenlandske erfaringer.

Hos Malerfirmaet Fyhn har vi specialiseret os i fuldspartling. Hvis du søger et spartelfirma, er du derfor kommet til det rette sted. Som professionelle malere med mange års erfaring er vi i stand til at udføre dette arbejde uden problemer. Vi sørvære ger for, at væggen og/eller loftet står klar til det næste skridt i processen. Ønsker du det bedste resultat, er et solidt forarbejde vigtigt. Dette gøres med spartling, så væggen efterfølgende er nem at arbejde med. Ved spartling opbygger vi flere lag på den overflade, derefter sliber vi den. På den måde får du helt glatte og ensartede vægge, som er det bedste udgangspunkt for det efterfølgende malerarbejde. Dette ikke er nogen enkel opgave. Det kræver både de rette teknikker og brug af godt udstyr og gode materialer. Derfor anbefaler vi altid, at du opsøger professionel hjælp.

Alt i indvendigt malerarbejde

her er der mange valg, der skal træffes. Det kan være svært og uoverskueligt, hvis du ikke har det rigtige kendskab inden for faget. Så er det godt, at du er kommet til os. Med vores erfaring kan vi hjælpe med alle de valg, der skal tages. Valg af malingen afhænger af typen af overfladen arbejdet udføres på. Valget af farven er også en vigtig del af processen. Her handler det om hvilket udtryk, du ønsker, rummet skal have. Om du ønsker et lyst og åbent rum, en hyggelig stemning eller et personligt præg på rummet, er vi i stand til at hjælpe dig med at træffe de valg, som vil indfri dine ønsker.

Udvendigt malerarbejde

Både vinter og sommer er hårdt for træ og murværk, så derfor er det vigtigt med vedligeholdelse. Og det er ikke nok kun med maling, men også rengøring er nødvendigt. Pollen, skidt og alger er med til at nedebryde malingen. Vi anbefaler derfor rengøring forår og efterår, da dette er med til at forlænge levetiden på malingen.

Når du skal have foretaget et udendørs malerarbejde, er der en række faktorer, man må tage højde for. Som udgangspunkt udføres udendørs maling mellem april og september, da det ofte er her, at vejret tillader det. Vi tager også højde for luftfugtighed, og at arbejdet ikke udføres i direkte sollys. Hvor ofte jeres hus skal males, afhænger af, hvor ofte det er udsat for vind og vejr.

Hos Malerfirmaet Fyhn elsker vi at male og vi er rigtig gode til det. Vi gør din drøm til virkelighed, så læn dig tilbage og lad os forvandle husets yder.

Vi har en bred vifte af kompetencer og kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Facader
  • Vinduer
  • Maling af udhæng
  • Træbeskyttelse
  • Oliering af terrasse
  • Sommerhuse
  • Døre og vinduer